Realiseer een eerlijk debat en een open dialoog over de omgang met paarden, teken nu de petitie!

Begin juni stond de teller op zo’n 17.500 handtekening voor deze petitie die oproept tot een open dialoog en eerlijk debat over de omgang met paarden. De Sectorraad Paarden jaagt de petitie opnieuw aan met als doel minimaal 30.000 handtekeningen op te halen. Na de zomer zal de petitie aangeboden worden aan de Tweede Kamer.

Met de val van het kabinet en het vooruitzicht van nieuwe verkiezingen wordt de oproep vanuit de paardensector des te belangrijker. Regelmatig verschijnt eenzijdige berichtgeving over onze paardensector in de media. Verdraaide feiten worden gepresenteerd als werkelijkheid met als doel: het houden van paarden (en alles eromheen) via wet- en regelgeving aan banden leggen. Als het ooit zover kom en het houden van paarden wordt verboden, dan zijn paarden in onze maatschappij verleden tijd.

Daarom roept de Sectorraad Paarden op tot een eerlijke dialoog over paarden in onze maatschappij. Middels de petitie willen wij deze boodschap overbrengen richting de politiek. Helpt u mee om het aantal van 30.000 handtekeningen te bereiken door de link van de petitie te delen in uw netwerk?

Link naar de petitie: https://petities.nl/petitions/realiseer-een-eerlijk-debat-en-open-dialoog-over-de-omgang-met-paarden?locale=nl

Bovengenoemde actie brengt uiteraard kosten met zich mee. Vindt u het ook belangrijk dat de Sectorraad Paarden actief kan werken aan bovenstaande actie en haar doelen? Doe dan mee en stort nu uw bijdrage in het Hippisch Sectorfonds. Scan hiervoor de onderstaande QR code, klik op deze link of vul dit formulier in en stuur het terug aan fonds@sectorraadpaarden.nl.

Stem daarom voor een eerlijke dialoog over paarden in onze maatschappij. Teken nu de petitie en zet deze boodschap richting politiek kracht bij.

https://petities.nl/petitions/realiseer-een-eerlijk-debat-en-open-dialoog-over-de-omgang-met-paarden?locale=nl