OPEN AVOND NHB DEURNE MET EMIEL VOEST

Op donderdagavond 8 november tussen 18.00 en 21.00 uur organiseert Helicon Opleidingen* NHB Deurne een Open Avond met als speciale gast Emiel Voest. Hij geeft aan het eind van de avond een clinic over Freestyle Training en de omgang van de ruiter met zijn paard. In alle sportopleidingen van NHB Deurne maakt Freestyle Training deel uit van de basisopleiding.

Op de open avond worden tussen 18.00 uur en 21.00 uur op verschillende plaatsen in de school demonstraties en informatie gegeven op het gebied van paardensport, instructie, paard en gezondheid en paard en recreatie. NHB Deurne heeft diverse nieuwe opleidingen ontwikkeld, zoals dierenartsassistent paard, gebitsverzorging en commercieel medewerker ruitersportartikelen. In alle opleidingen is vaktaal Engels een vast onderdeel.

Belangstellende studenten kunnen op deze avond informatie krijgen over stages in eigen land of het buitenland. De school beschikt over meer dan 300 goede leerbedrijven. NHB Deure heeft interne dagopleidingen paardensport, waarbij studenten ook gebruik kunnen maken van een schoolpaard en de studentenflat. Verder zijn er opleidingen zonder paard en logies voor de richtingen Horse & Leisure en Horse & Health.

Op deze Open Avond is de hoefsmederij in gebruik, er wordt gemend, gelongeerd en er zijn demonstraties houding en zit. NHB Deurne beschikt over een modern Open Leercentrum, een eigen arbeidsbemiddelingsbureau NHB Jobs en over een nieuwe eigentijdse kledinglijn.

Voor meer informatie, NHB Deurne, tel. 0493 31 30 06 of www.nhbdeurne.nl