KORTEBAAN LISSE OPNIEUW LIVE LISSE

De kortebaan van Lisse had vorig jaar een primeur. Voor het eerst in de historie werd een kortebaan live via de schotel en in de wedkantoren uitgezonden. Het unicum werd gewonnen door Zwaanshoeker Rob de Vlieger met Utah Alki, wiens grootmoeder Zarah Alki ook al een memorabele kortebaner was.
Ook dit jaar kan men de gehele koers volgen, nu via de site weddenoppaarden zelfs ook thuis achter de computer.
De kortebaanvereniging Lisse en Scientific Games Racing (de Nederlandse paardentotalisator) hebben namelijk de handen ineen geslagen om iets unieks te realiseren. Mocht u nog geen live abonnement hebben, dan kunt u vrijblijvend gebruik maken van een dagabonnement voor slechts 2,99 euro.
Online wedden op de kortebaan biedt vele voordelen. U kunt uw spel plaatsen en vervolgens naar de kortebaan gaan. U hoeft dan niet in de rij te staan bij inlevering (en niet bij de uitbetalingen) en u kunt uw kaartjes niet verliezen of abusievelijk eens te vroeg weggooien!
Bij een positief resultaat zal Lisse volgend jaar weer te zien zijn op internet en aangezien de verschillende verenigingen vaak een gezonde concurrentiestrijd voeren, volgen er wellicht in de toekomst meer. Gaat Lisse voor het omzetrecord? Het is zeker niet ondenkbaar.