SIMON WOUDSTRA OP DREEF

DINSLAKEN – Op de Duitse baan van Dinslaken boekte Simon Woudstra maandagavond een fraai succes door met Go Your Own Way het hoofdnummer van de meeting te winnen. De door Jan Demmink gefokte draver had onlangs met een tweede plek achter Tubbe BE al aangegeven in vorm te komen. Dit keer werd favoriet Valentino As, die sinds december 2005 niet meer was verslagen, aan de zegekar gebonden. Het was niet de enige zege van Woudstra, want ook met At Your Service wist hij te winnen. De merrie van Hannie van der Leeden was in het verleden al twee maal eerder succesvol met Woudstra.
De eerste Nederlander die een zege boekte was Frank Crébas, die met Hit Parade naar de bloemen reed. De schimmelmerrie van Lavendel BV nam meteen de leiding en kwam verder niet in de problemen. De laatste winst van Hit Parade, destijds één van de klassieke troeven van trainer Bas Crébas, dateerde van april.
Didier Kokkes is de laatste tijd uitstekend op dreef. Hij won nu met Da Vinci SL, uit het entrainement van trainer Klaus Thomaskamp. Van de zeven seizoenzeges van 'Da Vinci' nam Kokkes er vijf voor zijn rekening.