25-jarig Jubileum Paard & Koets

Van 17 t/m 19 november aanstaande vindt het internationale paardensport- en rijtuigenevenement Paard & Koets voor de 25e maal plaats in de Brabanthallen te 's-Hertogenbosch. Naast een beursvloer met meer dan 150 standhouders, een doorlopend show- en demonstratieprogramma en het stamboekendorp, worden er evenals voorgaande jaren ook weer een aantal veilingen georganiseerd voor particulieren.

Tijdens deze veilingen wordt daadwerkelijk alles wat met paarden en paardensport te maken heeft ter verkoop aangeboden: rijtuigen, dekens, laarzen, hoofdstellen, zadels, tuigen maar ook prenten, klokken, beelden en lampen passeren de revue. Onze ervaren veilingmeester laat onder het toeziend oog van een deurwaarder meer dan 250 items onder de hamer komen.

Heeft u nog iets op uw zolder of in de schuur staan/liggen, wat u niet meer gebruikt maar zonde vindt om weg te gooien omdat het nog prima bruikbaar (niet kapot noch incompleet) is? Zou u deze spullen graag verkopen maar wilt u geen vreemde mensen in uw huis of op uw erf die uiteindelijk toch niet kopen? Neem dan eens contact met ons op. Tot 18 oktober is het mogelijk artikelen voor de veiling aan te bieden. De voorwaarden en een inschrijfformulier sturen wij u graag geheel vrijblijvend toe.

Informatie: 076-5083553 of info@paardenkoets.nl