ROBIN VERCAMMEN IN VORM

MÖNCHENGLADBACH – Voor Robin Vercammen was het uitstapje naar Mönchengladbach zondag een succesvolle. De Belgische rijder die ook veelvuldig in ons land actief is, won met zowel Trafalgar als Lorel Kingswood. Eerstgenoemde is een zevenjarige ruin (Charismatic Volo-Long Island) die eerder bij Andries van der Blonk en Gerrit de Jong met succes actief was. Hij staat nu bij Marleen Princen in training.
Trafalgar zette een tijd neer van 1,15,2. Vercammen's tweede winnaar, Lorel Kingswood, is een zoon van de meest succesvolle dekhengst in België, Park Ridge Lobell, en werd gefokt door Lei Reuten.
Winst was er ook voor Simon Woudstra met Yankee's Wish, die in 1.18,5 over 2100 meter won. De nazaat van Incredible Crafts en Gentle November werd gefokt door René Weber. Simon Woudstra staat dit jaar met zes zeges op de baan van Mönchengladbach tweede in het klassement van meest winnende rijders.
Voor Gerrit Westerveld was er als trainer een zege met dank aan Faro Bongard, die door Roland Hülskath naar de winst werd gereden. De door Simon Woudstra getrainde Vanessa Boshoeve, gefokt door Wiebe Landman, won met Anke Börnig eveneens een koers.