GROOTSE ZEGE PACIFIC VALLEY

DINSLAKEN – De prestaties van Pacific Valley blijven onverminderd groots te noemen. De inmiddels elf jaar oude zoon van Mondo Joe won maandag in Dinslaken de koers voor de topklasse. Gereden door zijn trainer Rob de Vlieger zette de ruin de snelste tijd van de dag neer: 1.17,2 over 2125 meter. Tweede werd de weer helemaal opgebloeide Typical Meadow, die in een voor zijn doen zware winsomklasse reed.
Ook succesvol was Super Williams met Cees de Leeuw. De zoon van Derbywinnares Elionora Oldeson nam na een rondje de leiding en stond deze niet meer af. Tom Kooyman noteerde bijna traditioneel ook enkele topklasseringen. Hij won met Lady Lay Luck van Ed Burggraaff in 1.19,1 en troefde daarbij favoriet Fidelios (Ralf Künzel) af. Met Sir Groenhof kon Kooyman wederom voorrijden. De in Lijnden actieve trainer klopte in 1.19,2 twee landgenoten in een miniveld: Upperten (Cees de Leeuw) en Gordon’s (Rob de Vlieger) kwamen als tweede en derde binnen.
Reinier Feelders steekt momenteel ook weer in grootse vorm. Hij reed dit keer Lion Furniture naar de bloemen. De vijf jaar oude ruin herstelde zich daarmee van enkele mindere prestaties.